COMB

L'Equip d’Atenció Primària Penedès rural rep el primer premi de recerca del Col·legi de Metges

Redacció Vilafranca del Penedès 20-11-2019 01:28

L'Equip d’Atenció Primària Penedès rural rep el primer premi de recerca del Col·legi de Metges. COMB

L’accèssit va ser pel treball “Unitat de pacient crònic complex aguditzat”, treball de l’hospital comarcal de l’Alt Penedès

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El divendres passat al Fòrum Berger Balaguer es va celebrar l’Acte de la Professió Mèdica de l’Alt Penedès, un acte organitzat per la Junta Comarcal de l’Alt Penedès del Col·legi de Metges de Barcelona. Aquest acte és un punt de trobada per a tots els professionals de la salut que viuen treballen a la comarca.

En aquesta ocasió es va realitzar el lliurament del premi de Recerca de l’Alt Penedès i es va atorgar un primer premi a l’Equip d’Atenció Primària del Penedès rural pel treball:  “Projecte de millora de l’accessibilitat en un equip d’atenció primària.” Van recollir el guardó, la directora, Sara Freixedas, l’adjunta a la direcció, Ascen Casado i la referent de qualitat de l’equip, Pilar Orellana.

La direcció de l’equip va agrair el reconeixement a la feina diària i va recordar que era el resultat del treball, la implicació i l’adaptació dels diferents grups professionals de l’equip.

L’accèssit va ser pel treball “Unitat de pacient crònic complex aguditzat. Una experiència d’assistència ambulatòria que millora el maneig dels pacients amb malalties cròniques”, treball de l’hospital comarcal de l’Alt Penedès.

A continuació va tenir lloc la conferència “Falsa Ciència i danys reals” a càrrec del Dr. Antoni Trilla, vocal de la junta de Govern del COMB i degà de la Facultat de Medicina i ciències de la salut de la Universitat de Barcelona.

El president del Col·legi de Metges de Barcelnoa , Jaume Padrós i l’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, van cloure l’acte.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon