Àvia centenària

L'Ajuntament de l'Arboç fa un homenatge a Amèlia Guardià, l'àvia del Penedès, pels seus cent vuit anys

Redacció L'Arboç 23-11-2019 10:32

Amèlia Guardià, l'àvia del Penedès, fa 108 anys. EIX

L’arbocenca és la dona de més edat del Penedès i de les comarques tarragonines

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

L’Amèlia Guardià Andreu ha celebrat el seu 108 aniversari aquest divendres 22 de novembre de 2019. L’arbocenca, molt coneguda i estimada per tothom a la vila, és la dona de més edat del Penedès i també de les comarques de Tarragona.

L´alcalde de l’Arboç, Joan Sans, acompanyat d’alguns regidors de l’Ajuntament, han volgut retre un petit homenatge l’Amèlia Guardià Andreu en el seu cent vuitè aniversari. L’alcalde, que s´ha desplaçat fins al domicili, li ha fet entrega d’un ram de roses i d’un necesser amb productes de farmàcia.

Nascuda el 1911 a l’Arboç i filla de casteller, l’Amèlia ha viscut molts canvis socials importants al llarg de la seva vida. Va treballar com a encarregada a la desapareguda fàbrica de calçotets de la vila. Entre les seves aficions, destaca la punta al coixí, la qual ha practicat fins que la vista li ho ha permès. L’Amèlia té dos fills, nou néts i quatre besnéts i, actualment, viu amb el seu fill a l’Arboç.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon