Aparcament

La policia de Vilafranca multarà els estacionaments de vehicles en el sentit contrari de la marxa

Redacció Vilafranca del Penedès 27-11-2019 09:16

La policia de Vilafranca controlarà els estacionaments de vehicles en el sentit contrari de la marxa. Ajuntament de Vilafranca

La mesura es posa en marxa després que en els darrers dies s’hagin produït dos accidents en incorporar-se a la marxa els vehicles que estaven estacionats d’aquesta forma

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

En els darrers mesos i en diferents vies del municipi s’ha detectat un augment d’estacionaments en el sentit contrari de la marxa. Aquest fet, a més de la interrupció del trànsit mentre es realitzen les maniobres, suposa una circumstància de perill que a vegades ha causat un accident quan el vehicle estacionat es reincorpora a la circulació.

Per aquest motiu la Policia Local farà el control dels vehicles estacionats en dues fases. Des d’aquest dilluns 25 de novembre, els agents que detectin vehicles estacionats en contra del sentit de la marxa, requeriran als seus conductors perquè els estacionin correctament en cas de ser-hi presents. En cas de trobar vehicles estacionats, amb els conductors absents, els agents deixaran un avís advertint de la infracció comesa. El període informatiu durarà fins al dilluns dia 2 de desembre, data en què finalitzarà el període de tolerància. A partir del dia 2 de desembre es procedirà a denunciar aquests estacionaments.

L’article 90 del codi de circulació estipula que l’estacionament en vies urbanes s’ha de realitzar al més a prop possible del costat dret, excepte en les vies de sentit únic, en què també es podrà situar també al costat esquerre.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon