Club Nàutic Garraf

Mig segle d'història... i ara ens volen enfonsar

Tony Colom Sitges 03-12-2019 08:41

Imatge del port de Garraf. Club Nàutic Garraf

Al Club Nàutic Garraf estimem el mar i estimem la vela. No ens dediquem al negoci del mercadeig. A les nostres bases treballem amb la voluntat d'activar i impulsar l'activitat nàutica esportiva

PUBLICITAT

El mar és una paraula màgica per a tots i totes i el món nàutic és sinònim de llibertat. Al Club Nàutic Garraf, quan fa 54 anys vam començar a desenvolupar la nostra activitat, ho vam fer convençuts que el nostre objectiu havia de ser el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva en un espai tan singular com el mar. I no hem parat de treballar des d’aleshores.

Sembla però que els temps canvien. I ara, davant la nova licitació del port, les marines elitistes volen especular amb la nàutica de luxe i posar en dificultats el nostre club nàutic. No ho podem passar per alt. En plena fase d’adjudicació, ens trobem competint amb una marina privada que, tot i que està en el seu dret de voler explotar econòmicament l’espai, provocarà que haguem de recórrer a tots els nostres recursos més modestos per a poder-nos-en sortir.

Volem confiar en què l’activitat nàutica del futur del port serà un element indispensable en la concessió d’ús de les instal·lacions portuàries. És imprescindible entendre que la vela és l’eina vehicular de control de l’espai nàutic i que no podem permetre que ho deixi de ser: siguem conscients de la importància i permeabilitat de l’esport per incidir en molts àmbits de la vida de la ciutadania.

Al Club Nàutic Garraf estimem el mar i estimem la vela. No ens dediquem al negoci del mercadeig. A les nostres bases treballem amb la voluntat d'activar i impulsar l'activitat nàutica esportiva tant pels amants de la competició com per a les persones i famílies que volen gaudir de la mar i la navegació des d'una vessant d'esbarjo, lúdica i de relaxació

I aquí volem continuar. Seguir incrementant la importància de l’esport està al nostre ADN. Volem treballar per seguir teixint complicitats amb la ciutadania i obrint a tots els habitants les portes al mar: el més gran poliesportiu de què gaudim a la ciutat.

Tony Colom, president del Club Nàutic Garraf

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon