Nada nuevo bajo el sol

El virtuosisme del guitarrista Pau Figueres arriba aquest dijous a l’Auditori de Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 03-12-2019 11:04

El virtuosisme del guitarrista Pau Figueres arriba aquest dijous a l’Auditori de Vilafranca. EIX

Un dels millors guitarristes del país que acompanya Alejandro Sanz en la seva gira

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Aquest dijous a les 20.30h a l’Auditori Municipal arriba Pau Figueres un dels guitarristes més talentosos i interessants del moment per presentar Nada nuevo bajo el sol.

Pau Figueres va començar a treballar com a músic de directe i d'estudi als setze anys. Des de llavors ha participat en innombrables sessions de gravació i ha col·laborat amb artistes com Carles Benavent, Sílvia Pérez Cruz, Rufus Wainwright, Mayte Martín, Alfonso Vilallonga, Manolo García, Carles Dénia, Marina Rossell o Tal Ben Ari, entre d'altres. Aquest 2019 acompanya Alejandro Sanz en la seva gira.

El seu debut discogràfic en solitari va ser escollit millor disc de folk a Catalunya 2015. Ara, Figueres presenta Nada nuevo bajo el sol i torna a enlluernar amb la seva trobada mediterrània de textures on fusiona estils barrejant patrons flamencs amb jazz, clàssica, funk, trap o pop. 

La bellesa de la seva música fan d’aquest concert una delícia.

Per saber-ne més!

El passat dijous 28 de novembre el guitarrista, compositor i productor Pau Figueres va visitar a l’alumnat de guitarra de les escoles de música de Vilafranca.

L’artista es va reunir amb ells i elles a l’Auditori M. Junyent per parlar sobre la seva formació i trajectòria artística i professional.  La trobada va acabar amb una petit tast del seu espectacle Nada nuevo bajo el sol, que tindrà lloc aquest dijous 5 de desembre, a les 20.30h, a l’Auditori.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon