Inclusió social

La cooperativa Nou Verd celebra 25 anys amb més de 100 empleats i projectes a 37 municipis del Penedès

Redacció Vilafranca del Penedès 03-12-2019 11:19

Imatge d'arxiu de treballadors de la cooperativa Entrem-hi. Entrem-hi

En l’actualitat compta amb més de 100 treballadors i treballadores amb malaltia mental, discapacitat intel·lectual i risc d’exclusió social

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Fa 25 anys, concretament  el dia 1 de desembre de 1994, cinc persones amb problemes de salut mental es trobaren al notari de Vilafranca per tal de constituir-se com a empresa. S’havien conegut fent un curs de jardineria organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca. Eren joves i volien treballar però el mercat ordinari els havia tancat les portes més d’una i de dues vegades. Les seves famílies estaven preocupades perquè no aconseguien una estabilitat social i els seus psiquiatres dubtaven que poguessin aconseguir una bona feina tenint en compte la seva problemàtica.

Així es va posar l'embrió del que avui és Nou Verd, la cooperativa del Grup Entrem-hi que celebra aquesta setmana el seu 25è aniversari, amb més de 100 treballadors i treballadores i projectes a 37 municipis de la vegueria Penedès. La cooperativa que va iniciar la seva activitat realitzant serveis de Jardineria, segueix fidel al acompliment de la seva missió d’ inserir persones amb malaltia mental, discapacitat intel·lectual i risc d’ exclusió social a la vegueria Penedès. Des dels seus inicis a l’actualitat, Nou verd ha anat ampliant el ventall de serveis i Projectes en sectors mediambientals, comerç, gestió de residuus, manipulats industrials i també en la gestió de serveis de les administracions públiques.

En l’actualitat compta amb més de 100 empleats i ofereix serveis a empreses, entitats i particulars de 37 municipis del territori. Nou Verd mira el futur amb la voluntat de seguir ampliant i millorant el seu impacte social, en favor de les persones en risc d’exclusió i en xarxa i cooperació amb altres actors socials, econòmics i públics del seu entorn.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon