Any 2020

Tretze artistes feministes representen figures mitològiques en clau feminista en el calendari de La Ruda 2020

Redacció Vilafranca del Penedès 04-12-2019 11:00

Tretze artistes feministes representen figures mitològiques en clau feminista en el calendari de La Ruda 2020. EIX

Part dels beneficis es destinaran a Union of Agricultural Work Committees (UAWC), una de les organitzacions agrícoles més antigues de Palestina

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

L’Assemblea Feminista La Ruda presenta un nou calendari per aquest 2020. La singularitat de la proposta és que compta amb les il·lustracions de 13 artistes feministes de la comarca, d'arreu de Catalunya i d'altres punts de la Península Ibèrica. El denominador comú de totes les creacions artístiques són les figures mitològiques com a marc conceptual.

El projecte convida a les artistes a rellegir l’essència de la mitologia fugint dels cossos cisheteronormatius i estereotipats, perpetuats pel sistema patriarcal. A més, un dels objectius del calendari és subratllar dates destacades dins la lluita feminista, sovint invisibilitzades.

Els beneficis del calendari seran destinats a l’autogestió de l’Assemblea Feminista La Ruda. Una part dels guanys es destinaran a Union of Agricultural Work Committees (UAWC) que és una de les organitzacions agrícoles més antigues de Palestina, creada l’any 1986.

La presentació oficial del calendari serà el proper divendres 13 de desembre a les 19h al Casal Popular de Vilafranca (c/ Sant Raimon de Penyafort, 17). L’acte comptarà amb la presència de bona part de les il·lustradores, pica-pica per les assistents, calendaris a la venda al mòdic preu de 15€ i la possibilitat d’adquirir làmines de les artistes.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon