Robatori

Enxampen un lladre a Vilafranca quan forçava un vehicle aparcat al parc de Sant Julià

Redacció Vilafranca del Penedès 04-12-2019 04:55

Imatge d'arxiu de l'aparcament del carrer Assumpta Trens. Google Maps

La Policia Local de Vilafranca va detenir dilluns a la nit un individu com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en un vehicle en grau de temptativa

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

La Policia Local de Vilafranca va detenir dilluns a la nit un individu com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en un vehicle en grau de temptativa. La detenció es va produir passades les 23.30h quan una patrulla de la Policia Local va detectar un individu amb actitud sospitosa al costat d’un vehicle a l’aparcament del parc de Sant Julià, tocant als c/ Eugeni d’Ors i Assumpta Trens.

Davant la presència policial, l’individu va sortir corrent fins que va ser interceptat pels agents al final del c/ Progrés. Posteriorment els agents van poder verificar que a l’aparcament del parc de Sant Julià hi havia un vehicle amb mostres d’haver estat forçat, tot i que no s’havia consumat i que en la fugida l’individu s’havia desprès d’un cordill i d’una cisalla.

Per aquest motiu l’individu va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en un vehicle en grau de temptativa.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon