Relleu

Josep Culí i Verdaguer escollit nou president de la secció local d’Esquerra Republicana de Sant Sadurní d’Anoia

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 06-12-2019 08:14

Josep Culí i Verdaguer pren el relleu de Jep Bargalló i Torres

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

L’assemblea va iniciar-se amb la intervenció del president sortint, Jep Bargalló i Torres que va repassar els objectius marcats ara fa 4 anys per l’antiga executiva de la secció local, fent èmfasi en les línies de treball que han portat a la secció local a guanyar les eleccions municipals a Sant Sadurní d’Anoia el passat mes de maig. Bargalló destacava que la secció local gaudeix d’un bon moment, en el que la implicació dels seus militants, amics i simpatitzants és màxima, no només a la secció local sinó també al teixit associatiu de la vila. També va agrair als membres de l’executiva sortint el gran esforç i empenta que han demostrat els 4 anys que l’han acompanyat i que han fet possible complir els objectius marcats amb els que es varen presentar.

Josep Culí i Verdaguer prenia el relleu per a presentar la candidatura a la presidència i als diferents secretariats que s’escollien. El candidat, va començar la seva intervenció posant en relleu la tasca de l’anterior executiva, mostrant-se com a candidat continuista en el millor sentit de la paraula i hereu d’un projecte guanyador. Seguidament, es van presentar cada un dels candidats pels diferents secretariats, que varen exposar les línies de millora en les que treballarien durant el pròxim mandat. En acabar, Culí, tancava la ronda d’intervencions emplaçant a las secció local a seguir creixent i teixint un fil conductor que ens porti a guanyar les pròximes eleccions municipals.

Com ja és habitual a les files d’Esquerra Sant Sadurní d’Anoia, les candidatures són parietàries i posen de manifest el paper de la dona als càrrecs més rellevants del partit com són la Secretaria d’organització i la Secretaria de finances.

Els candidats i candidates escollits i escollides en assemblea que conformen la nova executiva de la secció local d’Esquerra Republicana són:

President: Josep Culí i Verdaguer
Secretariat d’organització política municipal: Eva Cruces i Romo
Secretaria de finances: Marta Ràfols i Rubio
Secretari d’imatge i comunicació: Raül Pérez i Cobos
Secretaria de la dona i xarxes socials: Aina Roncero i Cruces
Secretari de teixit social: Sebas Jurado i Márquez

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon