Pressupost municipal

Romanent si, inversions no

Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia 06-12-2019 02:03

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Llegeixo a la premsa comarcal, que l’ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, té un romanent de 700.000 euros. També llegeixo que l’oposició es queixa perquè aquests diners no van a inversions, si a rebaixar el deute.

Sr. Ribas, de números hi entén, però faci d'una vegada d’alcalde (per això el van votar).

En el ple municipal, que va transcendir aquesta noticia, el govern local diu que part d’aquests diners aniran destinats al Centre Cultural. Per l’Escola d’Adults i l’Arxiu Municipal, respectivament. No es vol encabir masses coses ...?. D’acord a l’Arxiu, però penso que l’Escola d’Adults hauria d’anar en un lloc més apropiat.

Parlant d’inversions, Sr. Alcalde. En l’escrit anterior parlo d’invertir en uns edificis, prou importants, com son L’Ateneu o El Centre. En aquest escrit li recordaré de un espai que hi ha mancança i de un altre que l’equip de govern es va deixar perdre i escapar.

D’una banda, l’Escola Municipal de Musica. Èxit total d’alumnes, i que s’ha fet petit. Necessita, requereix, doncs, de un canvi d’ubicació.

De l’altre, l’escola Montesori, que finalment s’està construint al terme municipal de Subirats. Pífia rere pífia, alcalde.        

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon