Reis 2020

El Vendrell anuncia que s’adhereix a la campanya “Un Baltasar de veritat”

Redacció El Vendrell 09-12-2019 12:45

El Vendrell anuncia que s’adhereix a la campanya “Un Baltasar de veritat”. Ajuntament del Vendrell

Per primer cop, la cavalcada de Reis de la capital del Baix Penedès tindrà un Baltasar sense la cara pintada de negre

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

L’Ajuntament del Vendrell anuncia que l’Associació Reis d’Orient del Vendrell s’adhereix a la campanya “Un Baltasar de veritat”. “Un Baltasar de veritat” és una iniciatica del col·lectiu Casa Nostra Casa Vostra que va iniciar l’any 2018 amb la finalitat que tots els nens i nenes de Catalunya rebin el rei negre autèntic. Amb l’adhesió a aquesta campanya, el Vendrell comptarà amb un Baltasar de veritat a la propera Cavalcada dels Reis d’Orient.  

L'entitat Casa nostra, casa vostra i el col·lectiu d'actors Tinta Negra han llençat la segona edició de la campanya 'Per un Baltasar de veritat' que pretén que totes les cavalcades de Reis del 2020 siguin "inclusives" i "prescindeixin del betum i tinguin un rei i patges de debò". Aquest any, a més, les entitats han difós un espot publicitari on Baltasar escriu una carta a tots els ajuntaments de Catalunya per demanar-los que el deixin participar a totes les cavalcades. A l'anunci, produït per l'estudi Carmel de Barcelona, hi sona la música de 'The Sey Sisters' cantant la nadala 'Silent Night'.

Al vídeo, Baltasar demana a tots els ajuntaments que vetllin perquè el 2020 pugui "portar la màgia" a la ciutat, perquè lamenta que l'any anterior a alguns pobles se li va fer "impossible" arribar-hi, i demana a la població que s'uneixi a la seva petició als consistoris. "Que no quedi cap cavalcada sense Baltasar de veritat", acaba.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon