Obituari

Mor Enric Regull i Llorach, president del Vinseum entre 1969 i 1973 i pare de l'alcalde de Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 09-12-2019 08:23

Mor Enric Regull i Llorach, president del Vinseum entre 1969 i 1973 i pare de l'alcalde de Vilafranca. Vinseum

Va dedicar bona part de la seva vida cultural a la gestió 'vocacional, desinteressada i amb gran rigor científic' del museu de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Enric Regull i Llorach, que va ser president del Vinseum entre els anys 1969 i 1973, ha mort aquest dilluns als 91 anys d'edat. El museu vilafranquí ha volgut avui recordar la figura de qui fou el seu president i cap de la secció del vi entre 1973 i 1999: "va dedicar bona part de la seva vida cultural a la gestió vocacional, desinteressada i amb gran rigor científic del Museu de Vilafranca". Regull era el pare de l'actual alcalde de Vilafranca del Penedès i president de la Fundació Vinseum, Pere Regull.

En record de Regull, la direcció del Vinseum ha destacat que "dedicacions tant fidels i predisposades com la del senyor Regull han fet possible que els vilafranquins i penedesencs haguem heretat un patrimoni cultural únic i de gran valor que ens identifica i ens honora". El funeral per Enric Regull se celebrarà aquest dimarts dia 10 a les 16.30 hores.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon