Drogues

Els Mossos donen els ventiladors comissats d’una plantació de marihuana a una escola a Cubelles

Redacció Cubelles 10-12-2019 04:52

Els Mossos donen els ventiladors comissats d’una plantació de marihuana a una escola a Cubelles. Mossos d'Esquadra

Aquests aparells havien estat comissats durant el desmantellament d'una plantació de marihuana il·legal i el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 7 de Vilanova i la Geltrú va autoritzar lliurar-los a l’escola Vora del Mar

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra del Grup de Proximitat de la comissaria del Garraf van lliurar, el dilluns 2 de desembre, uns ventiladors al centre públic d’educació infantil i primària Vora del Mar del municipi de Cubelles.

Aquests aparells havien estat comissats prèviament pels agents de la Unitat d’Investigació del Garraf quan van desmantellar una plantació de marihuana il·legal i el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 7 de Vilanova i la Geltrú va autoritzar lliurar-los a l’escola Vora del Mar, del municipi de Cubelles.

Els ventiladors lliurats seran especialment útils a l’escola durant l’estiu, quan la calor serà més intensa, i suposarà un augment del benestar dels nens.

La Direcció del centre educatiu van agrair molt sincerament el lliurament dels ventiladors que ara es podran reaprofitar i donar un bon ús a uns objectes intervinguts que normalment es destrueixen.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon