Seguretat viària

La policia de Vilafranca enxampa dos vehicles fent conducció temerària pel barri de La Girada

Redacció Vilafranca del Penedès 13-12-2019 07:39

És van practicar les proves d'alcohol i drogues i un dels conductors va donar positiu en el drogotest

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Fa un temps que es reben queixes de veïnes i veïns del barri de La Girada per conduccions temeràries de vehicles en diferents punts del barri. La Policia Local de Vilafranca ha efectuat diversos controls, sobretot a la Ronda de Mar amb l’avinguda de Vilanova.

En un d’aquests dispositius de control, sobre les 23h de la nit d’aquest dijous 12 de desembre, una patrulla no uniformada i un comandament fora de servei van observar uns vehicles fent virolles pel carrer de Lluís Companys i l’avinguda de Vilanova. Les patrulles en servei es van coordinar, amb la finalitat d’aturar els vehicles infractors i impedir la seva fugida. D’aquesta forma van aconseguir interceptar els dos vehicles en qüestió, dos turismes Volkswagen Golf, i es va procedir a identificar els seus conductors i acompanyants.

És van practicar les proves d'alcohol i drogues i un dels conductors va donar positiu en el drogotest. Ambdós van ser denunciats per conducció temerària. En l'escorcoll es va  localitzar una navalla a cada vehicle, les quals van ser intervingudes aixecant la corresponent acta de denúncia per tinença d'armes prohibides.

El vehicle que conduïa la persona que va donar positiu en drogotest va ser retirat al dipòsit amb la grua municipal. Aquesta intervenció suposa a un dels conductors la pèrdua total de punts del permís de conduir.

Aquesta actuació policial va alertar nombrosos veïns que van seguir la persecució des dels balcons. Quan els agents varen interceptar els dos vehicles, diversos veïns van aplaudir l’actuació policial i, fins i tot, una veïna es va dirigir al comandament i el va felicitar per l’acció duta a terme.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon