Millores a la xarxa

Endesa compromet davant de l’Ajuntament de Cubelles millores en la xarxa per evitar nous talls de llum

Redacció Cubelles 20-12-2019 08:18

Endesa compromet davant de l’Ajuntament millores en la xarxa per evitar nous talls de llum. Ajuntament de Cubelles

La companyia recorda, tanmateix, que l’índex d’incidències a Cubelles està molt per sota dels límits exigits per la Generalitat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Representants de la companyia Endesa s’han compromès aquest dijous, dia 19 de desembre, davant de l’Ajuntament de Cubelles a seguir impulsant millores en la seva xarxa de distribució per tal d’evitar episodis de talls de llum, com els que es van produir a començaments de mes. El responsable d’explotació de la zona Llobregat, Javier Reche, així com el tècnic de la mateixa àrea, Jesús Herrera, han explicat a l’alcaldessa, Rosa Fonoll, i el regidor d’Espai públic, Josep Maria Hugué, que, arran de les incidències produïdes de forma reiterada a inicis de desembre, s’han aplicat millores a la línia i s’han compromès noves inversions per tal de millorar la infraestructura al seu pas per la vila.

A la reunió, convocada a petició de l’Ajuntament, els representants d’Endesa han compartit la preocupació pels talls de començaments de mes, malgrat assenyalar que la ràtio d’incidències a Cubelles està molt per sota dels màxims tolerats per la Generalitat, situant-se en un índex d’1,78 sobre 10. De fet, segons dades exposades per la companyia, el 2018 es van produir més talls tot i que en aquesta ocasió la sensació ha estat d’un major impacte en haver tingut lloc en un interval de temps molt més curt i concentrat.

De la seva banda, tant l’alcaldessa, Rosa Fonoll, com el regidor d’Espai públic, Josep Maria Hugué, han volgut transmetre el malestar que va generar en part de la població les afectacions en el subministrament elèctric i han sol·licitat a la companyia que dugui a terme les inversions que siguin necessàries per blindar el correcte funcionament del servei al municipi. Tant el representants locals com els d’Endesa s’han emplaçat a mantenir el contacte directe i enfortir els canals de comunicació entre ambdues parts.      

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon