Reis 2020

Els Reis arriben carregats de regals i més feministes, ecologistes i solidaris

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-01-2020 09:29

Cavalcada de Reis a Sitges. Ajuntament de Sitges

Des del mar, la muntanya i entre les vinyes, Melcior, Gaspart i Baltasar han visitat aquesta nit tots els municipis del Penedès i Garraf en un esclat de màgia i fantasia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Des del mar, la muntanya i entre les vinyes, Melcior, Gaspart i Baltasar han visitat aquesta nit tots els municipis del Penedès i Garraf en un esclat de màgia i fantasia. El Reis Mags han arribat carregats de regals amb unes cavalcades més feministes, ecologistes i solidàries que mai. Les municipis s'han engalanat per rebre ses majestats i centenars de nens i nenes i les seves famílies han sortit als carrers per a la visita més esperada d'aquestes festes.

Les cavalcades d'aquest any s'han presentat amb moltes novetats en forma de canvis de recorreguts i d'espectacles per dotar de més presència femenina aquestes representacions. També han estat més solidaris els Reis amb els caramels que han repartit, que aquest any han vetllat en molts municipis per assegurar-se que són aptes per a les persones celíaques i amb embolcalls més sostenibles.

En els seus discursos, un any més, els Reis han demanat als més petits que mantinguin la il·lusió per aquesta festa i que treballin des de casa per fer una societat més justa i ecològica.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon