Accident de trànsit

Identificat un conductor que va fugir després de xocar amb diversos vehicles estacionats a Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 09-01-2020 11:14

Identificat un conductor que va fugir després de xocar amb diversos vehicles estacionats a Vilafranca. Google Maps

El conductor, que va ser localitzat per la Policia Local a l’interior del vehicle, va donar positiu en alcoholèmia i no disposava de permís de conduir

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Aquest dimecres, 8 de gener, a quarts d’onze de la nit, la Policia Local va ser alertada per una trucada telefònica al 112 que al carrer de Salvador Seguí, cantonada amb el carrer de Baltà de Cela, un vehicle a gran velocitat havia col·lidit contra diversos vehicles estacionats i havia fugit del lloc dels fets.

Personats al lloc dels fets, els agents policials amb la col·laboració de testimonis van recollir dades identificatives del vehicle fugit per iniciar-ne la recerca. Un vehicle coincident amb la descripció i danys compatibles amb l’accident va ser localitzat amb el motor en marxa i el conductor a l’interior. Els agents van advertir signes evidents de consum alcohòlic i van practicar la prova al conductor, amb un resultat positiu elevat d’alcoholèmia. També es va comprovar que mai no havia obtingut el permís de conduir.

La Policia Local va obrir una diligència i l’autor dels fets serà investigat per dos delictes contra la seguretat vial. Del vehicle, que encara estava en condicions de circular, se’n va fer càrrec una conductora substituta. 

A causa de l’accident van resultar danyats quatre vehicles estacionats, del qual han estat informats els seus propietaris.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon