Pressupost 2020

ERC arriba a un acord amb el PSC per aprovar el pressupost municipal de Calafell

Redacció Calafell 15-01-2020 09:14

Per Esquerra era 'imperatiu i urgent plantejar un seguit de demandes sobre seguretat ciutadana i millora d'espais públics', que han estat acceptades pels socialistes

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Els grups municipals d'ERC i PSC han arribat a un acord sobre el pressupost municipal de Calafell per a 2020. Per Esquerra era "imperatiu i urgent plantejar un seguit de demandes sobre seguretat ciutadana i millora d'espais públics, que han estat acceptades pels socialistes". Amb aquesta entesa, ERC votarà a favor del projecte de pressupost, que anirà al ple municipal del pròxim 23 de gener.

D'una banda, al pressupost s'ampliarà el pressupost de la Policia local per tal que se'n pugui ampliar la plantilla. En concret, hi haurà dues noves places tot l'any, i cinc noves places interines per al reforç d'estiu. A més, es crearan sis places d'agent cívic, tres tot l'any i tres més, als mesos d'estiu. Els agents cívics descarregaran de feina la Policia local, en aquelles tasques en què no és imprescindible la seva intervenció, perquè pugui dedicar més efectius a seguretat ciutadana.

A més, segons aquest acord, el govern municipal es compromet a destinar 70.000 euros del capítol d'inversions a la instal·lació de càmeres de videovigilància als carrers i espais públics del municipi.

Finalment, s'ha acordat dedicar 30.000 euros a la reparació i millora del Parc de la Pau, situat al nucli de Segur, just on comença el sector de muntanya. Aquest parc, inaugurat fa prop de dues dècades, necessita una posada al dia segons ERC, que trobarà sortida amb l'acord pressupostari.

Per Esquerra Republicana de Calafell, tal com va anunciar des de bon començament, "la nostra línia a l'Ajuntament ha canviat, però això no impedeix que fem una oposició constructiva, i en tot el que sigui bo per Calafell, allà ens hi trobaran". 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon