Robatori

Mossos i Policia local de Vilafranca posen en marxa dispositius conjunts per prevenir els robatoris

Redacció Vilafranca del Penedès 07-02-2020 12:29

El dispositiu es va iniciar en detectar una tendència a l’alça d’aquests fets delictius a principis d’any

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Alt Penedès coordinadament amb la Policia Local de Vilafranca del Penedès van posar en marxa diferents dispositius, a començament d’any, per prevenir els robatoris amb força i amb violència i intimidació al municipi. En els darrers mesos s’ha detectat un increment dels il·lícits penals a la localitat de Vilafranca del Penedès. Com a mesura reactiva i alhora preventiva dels agents de la comissaria de l’Alt Penedès  conjuntament amb la Policia Local de Vilafranca del Penedès van iniciar diversos dispositius amb els objectius d’identificar i detenir les persones que portaven a terme els fets.

Al llarg del mes de gener efectius de les unitats de seguretat ciutadana i d’investigació en estreta coordinació amb membres de la policia local van identificar 78 persones  i van detenir de cinc persones.

Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar per a dos d’ells el seu ingrés en centres com a mesura provisional i tres d’ells van quedar lliures amb càrrecs.

Els dispositius engloben la totalitat dels barris de Vilafranca del Penedès, fent més incís en aquells a on els mapes delinqüencials assenyalen més activitat delictiva.

A hores d’ara els dispositius continuen vigents i no es descarta que hi hagin més detencions.

Així mateix la comissaria de l’Alt Penedès ha engegat a tota la comarca un operatiu policial per detectar i detenir els autors de robatoris amb força a domicili.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon