Associació d'Elaboradors de Cava

Les patronals Institut del Cava i Pimecava es fusionen i creen la nova marca AECAVA

ACN Sant Sadurní d'Anoia 17-02-2020 07:13

Aglutinarà els cellers en una única associació que treballarà per posar en valor els interessos dels petits elaboradors

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Les patronals Institut del Cava i Pimecava han signat un acord històric que suposa la creació de la nova marca, AECAVA (Associació d'Elaboradors de Cava). La fusió d'aquests organismes pretén posar en valor els interessos dels petits cellers elaboradors de cava i potenciar la seva representativitat dins aquest sector. L'acord l'han signat el president de l'institut, Damià Deàs i el de Pimecava, Pere Guilera. La previsió és que les assemblees dels dos organismes el ratifiquin properament. A més, s'ha decidit que la segona vicepresidència de la junta directiva del nou ens recaigui en una empresa petita. Aquesta unió arriba després que l'any 2006 un grup de cellers abandonessin l'Institut del Cava per crear Pimecava.

El president de l’Institut del Cava, Damià Deàs, considera que aquest és un acord "històric" gràcies al qual "la patronal del cava s'enforteix i s'enriqueix". En aquests sentit indica que "aquesta unió és un pas endavant molt important en la cohesió del sector del cava".

Per la seva banda, el president de Pimecava, Pere Guilera, assenyala que amb aquest pacte les dues patronals uneixen esforços "per convertir el cava en una referència qualitativa a nivell mundial". Guilera afirma també que aquest acord "és un reconeixement a la diversitat del cava" i afegeix que "totes les necessitats de les empreses, ja siguin micro, petites, mitjanes o grans, es veuran reflectides i respectades a la AECAVA".

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon