Loteries

El cupó de les Comparses desperta la febre compradora a Vilanova i la Geltrú

Redacció Vilanova i la Geltrú 18-02-2020 01:32

El cupó de les Comparses desperta la febre compradora a Vilanova i la Geltrú. EIX

L'agència local de l'ONCE, satisfeta per l'increment de les vendes del cupó d'aquest diumenge

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El cupó que l'ONCE dedica aquest diumenge a les Comparses ha despertat la febre compradora a Vilanova i la Geltrú. A les portes del Carnaval, els venedors de tota la comarca han notat com s'han disparat les vendes, però ha estat especialment destacable a Vilanova i la Geltrú. Pilar Lozano, una de les venedora de l'ONCE al centre de la ciutat, és una de les veus més acreditades per certificar aquesta febre compradora: "la gent ve a buscar el cupó de les Comparses amb una il·lusió diferents i tenen clar que toqui o no toqui, volen tenir el cupó de record".

L'agència local de l'ONCE calcula que en els darrers dies l'increment de vendes ha estat superior al 10% i esperen que al llarg de la setmana i amb l'entrada de ple en el Carnaval, aquesta xifra es vagi incrementant. El responsable de l'ONCE al Garraf, Genís Martos Sánchez, ha explicat la gran satisfacció que ha suposat per a l'agència local aquest cupó: "ho vam proposar des de l'oficina de Vilanova, però no ens esperàvem que ens acceptessin la proposta a la primera. Ens ha fet molta il·lusió i esperem que poguem repetir l'experiència amb altres festes".

De fet, la gran expectació que ha despertat el cupó de les Comparses ha fet que s'avanci la seva distribució: "normalment els cupons arriben als venedors amb 10 dies d'antel·lació, però la demanda era molt gran entre els compradors i hem aconseguit tenir-los dues setmanes abans perquè el mateix dia de la presentació del cupó ja hi havia gent que ens el reclamava", explica Genís Martos.

Una concubina sobre una catifa de caramels ha estat la imatge escollida per al cupó: "el nostre carnaval és molt conegut, però gràcies a aquest cupó s'està escampant la imatge de les Comparses arreu de l'Estat amb 5,5 milions de cupons distribuïts entre tots els nostres venedors", remarca Genís Martos. L'expectació que ha despertat el cupó del carnaval vilanoví ha estat molt superior al que va generar el dedicat al Festival de Cinema Fantàstic de Sitges. Va ser l'any passat i també va sorgir de la iniciativa de l'agència local de l'ONCE, que ja prepara per al proper any altres opcions de cupons dedicats al territori com ara la festa dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú.

El cupó de l'ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.  Al Garraf, l'ONCE té un total de 102 venedors i 254 afiliats, que són les persones amb visió severa.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon