Carnaval 2020

Vilanova es rendeix a la carrossa més "vinagrera" del carnaval de Sitges

Redacció Sitges 25-02-2020 06:24

Vilanova es rendeix a la carrossa més "vinagrera" del carnaval de Sitges. Xavier Prat

No K-Lia, una de les colles de fardo més conegudes del carnaval sitgetà, triomfa amb la seva sàtira del carnaval de Vilanova, amb monument al Ventosa inclòs

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Vilanova es rendeix a la carrossa més "vinagrera" del carnaval de Sitges. No K-Lia, una de les colles de fardo més conegudes del carnaval sitgetà, ha triomfat aquest cap de setmana amb la seva sàtira del carnaval rival. La carrossa dels sitgetans ha fet lloc al carnaval de Vilanova i la Geltrú a la rua de la Disbauxa, i aquest dimarts al vespre, ho farà a la rua de l'Extermini. La sorpresa inicial s'ha traduït en reconeixement per part de molts vilanovins a les xarxes socials per l'originalitat de la idea sitgetana.

Per descomptat, no es tracta d'un homenatge al carnaval veí, sinó una paròdia dels elements més característics de la festa vilanovina, amb merengada, comparses, neteja viària, el rei Caramel i el monument al Ventosa, inclòs. Precisament l'any passat, aquesta mateixa colla ja va oferir-se irònicament a Vilanova i la Geltrú per organitzar el seu carnaval, ja que en aquell moment no hi havia cap entitat disposada a organitzar ni l'Arrivo ni l'Enterro.

La colla No K-lia és una de les colles de fardo més conegudes del Carnaval de Sitges. Va ser creada l'any 2001 i ha organitzat dues vegades el personatge del rei Carnestoltes (2005 i 2016). 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon