Robòtica

L'escola Vedruna de Sant Sadurní es classifica per tercer any per a la final estatal First Lego League de robòtica

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 26-02-2020 05:38

L'escola Vedruna de Sant Sadurní es classifica per tercer any per a la final estatal First Lego League de robòtica. Ajt Sant Sadurní d'Anoia

Un dels equips de robòtica guanya el primer premi a una de les fases locals celebrada el passat cap de setmana a Barcelona

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Per tercer any consecutiu l´escola Vedruna Sant Sadurní accedirà a la final estatal del torneig de robòtica First Lego League, que se celebrarà els propers 28 i 29 de març a Tenerife. El centre ha presentat un total de tres equips a les diverses fases locals de la competició, tot i que encara hi ha dos grups que no han entrat en competició. L´equip dels VERC´S va aixecar el passat dissabte a La Salle, a Barcelona, el premi al Comportament del Robot i el primer Premi al Guanyador del Torneig, en una cita que va reunir una trentena d´equips d´arreu de Catalunya.

Aquests premis recompensen l´aposta que l´escola fa per aquesta disciplina des de ja fa vuit anys, amb reconeixements ininterromputs gràcies a l´esforç del personal docent, dels monitors, dels col•laboradors i, sobre tot, de l´actitud i el treball de les noies i dels nois que hi participen. L'equip de robòtica ha obert un compte bancari per tal de rebre aportacions i ajuts per afrontar el viatge i l'estada a les Canàries per participar a la fase final del certamen.

El número de compte que posen a disposició és ES47 2100 2904 0502 3140 1822, posant el nom de Robòtica Vedruna Sant Sadurní. O bé contactant contacte amb l´escola, al telèfon 938910418.

La First Lego League és un torneig que es celebra a nivell mundial (més de 90 països) entre equips de joves de 10 a 16 anys i que consisteix en una competició en tres fronts: un torneig de robòtica amb material de la marca Lego en el que es resolen reptes mecànics i de programació, un projecte científic/tecnològic que els joves desenvolupen, presenten i defensen davant un tribunal i una exposició dels valors adquirits gràcies al treball en equip.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon