Patinet elèctric

La policia de Vilafranca denuncia el conductor d'un patinet per conduir a velocitat elevada per la vorera

Redacció Vilafranca del Penedès 04-03-2020 05:13

La setmana passada un patinet que circulava per la vorera va patir un accident en colpejar contra un vehicle que sortia d’un gual resultant ferit lleu el conductor del patinet

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

La Policia Local de Vilafranca denunciar ahir dimarts un conductor de patinet que circulava a gran velocitat per una vorera. Els fets van succeir a les 08.50h, mentre un agent de la Policia Local que estava realitzant la protecció de l’entrada a un centre escolar, va observar un jove conduint un patinet elèctric a gran velocitat per sobre de les voreres i posant en perill als vianants. Desprès d’un breu seguiment, l’agent va aconseguir aturar el jove a l’alçada de l’av. Tarragona, 105. El vehicle que portava requereix d’autorització administrativa per a circular, assegurança obligatòria i permís de conduir de la classe AM.

El patinet va ser intervingut cautelarment i el jove denunciat administrativament per les infraccions.

La Policia Local aconsella a la ciutadania que, en cas d’adquirir un d’aquests vehicles, s’informi acuradament de la documentació i els requeriments que han de complir.

La setmana passada un patinet que circulava per la vorera va patir un accident en colpejar contra un vehicle que sortia d’un gual resultant ferit lleu el conductor del patinet.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon