Política

Sánchez & Torra

Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia 08-03-2020 08:06

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Quim Torra. ACN / Jordi Bedmar

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Sánchez posa la primera pedra. Torra fa la reunió 0. Son els components d’ambdues delegacions, qui han, s’han de arremangar, i sense presa, però sense pausa llimar aspectes i prendre decisions serioses.

El pas del president espanyol, es bona senyal. La presencia del president Torra, crea sintonia. Això no vol dir pas, que la visió i el pensament d’ambdós, vagi per la mateixa drecera.

Va ser un inici de trobada, significatiu, cordial i esperançador. les cares continuaran veient-se, i les reunions periòdiques mensuals, s’aniran celebrant.

Espanya i Catalunya es necessiten. En el llarg de l’historia, s’ha vist aquesta trajectòria; i ara més que mai, es el moment, l’oportunitat, que els dos mandataris s’han proposat i manifestat de tirar endavant. Els dos hauran de cedir, transigir i trobar la conjunció, perquè aquesta fita es converteixi  en un acord durador i amb conseqüències positives.

Existeixen, hi ha tibantors, turbulències en les dues parts. En el govern de Sánchez, degut a la col·laboració amb Podem. En el govern de Torra, el tira i afluixa del Pdecat i Erc. No han de ser obstacle en Sánchez&Torra

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon