Alerta sanitària

Tres noves víctimes mortals pel coronavirus als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès

Redacció Vilafranca del Penedès 25-03-2020 01:26

La xifra de persones ingressades amb problemes respiratoris supera els 160 pacients, però les altes hospitalàries de persones recuperades ja són 7

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès han registrat en les darreres hores tres noves morts pel coronavirus. Segons ha informat el Consorci Sanitari, dues persones han mort a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès i una altra ho ha fet a l'hospital de Sant Camil. Amb aquestes morts, ja són deu les persones que han perdut la vida per la pandèmia als centres hospitalaris de l'Alt Penedès i Garraf, cinc persones a cadascun dels hospitals.

Pel que fa a la xifra de persones ingressades amb problemes respiratoris, ja són més de 160 els pacients que es reparteixen entre els dos centres. Segons el consorci, hi ha 103 pacients ingressats al Sant Camil i 57 al de Vilafranca. Fonts hospitalàries insisteixen en remarcar que el nombre d'ingressats potser no es correspon amb el nombre d'infectats pel coronavirus, ja que no s'estan fent les proves a tots els malalts.

La nota positiva és que ja són 7 les persones que han rebut l'alta hospitalària després d'haver superat la infecció, 4 a l'hospital de referència del Garraf i 3 al de l'Alt Penedès.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon