Crisi del coronavirus

El comerç de proximitat, el pulmó de l'economia local, batalla contra la crisi del coronavirus

Redacció Vilanova i la Geltrú 26-03-2020 07:03

El comerç de proximitat, el pulmó de l'economia local, batalla contra la crisi del coronavirus. EIX

Els negocis locals donen identitat als municipis i marquen el ritme del carrer i, en plena crisi per la pandèmia, busquen alternatives per mantenir el contacte amb el client

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El comerç de proximitat, un dels principals motors de les economies locals, batalla contra la crisi del coronavirus després que l'estat d'alarma i el confinament hagi trasbalsat les seves previsions. Els negocis locals són els que donen identitat als municipis i marquen el ritme del carrer i, en plena crisi per la pandèmia, busquen alternatives per mantenir el contacte amb el client, però també ofereixen la cara més solidària amb els serveis essencials i d'emergència, fent donacions de material de protecció i amb moltes altres iniciatives durant el confinament.

En aquests moments difícils de la pandèmia, el compromís d'EIX DIARI i EIX GUIA amb el teixit empresarial local és més sòlid que mai per defensar el comerç de proximitat com el gran dinamització socioeconòmic de les ciutat. Per això, en els darrers dies hem reforçat els nostres canals de comunicació amb els nostres clients per tal de posar els nostres recursos i eines de màrqueting i publicitat al seu abast.

EIX GUIA és el directori d'empreses més important del territori (versió mòbil d'EIX GUIA), una clara aposta pels negocis locals, els dels nostres veïns, els que aporten vida als nostres municipis. El comerç de proximitat és el que humanitza el poble, el que permet oferir un tracte personalitzat, el que col·labora amb les activitats de la comunitat. Però a més, també és el més sostenible perquè el tens al costat de casa, perquè no estan dissenyats perquè compris coses que no necessites i, sobretot, perquè ofereix la producció local i marques petites que garanteixen la distribució de la riquesa.

El comerç de proximitat és un dels principals afectats per la crisi propiciada pel coronavirus. En les darreres setmanes molts negocis s'han vist obligats a tancar o reduir les seves plantilles al mínim. En aquest context, conscients de les pèrdues econòmiques que estem patint les petites empreses per l’estat d’alarma i el cessament de l’activitat, Eix Guia ha decidit no cobrar els mesos de confinament o que els negocis estiguin obligats a tancar portes: "Sabem que només és una petita ajuda per a les empreses, però en aquests moments tan difícils per als negocis i el comerç de proximitat ens hem d'ajudar per sortir reforçats d'aquesta crisi".

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon