Alerta sanitària

Primera jornada sense víctimes mortals pel coronavirus als hospitals del Garraf i Alt Penedès

Redacció Sant Pere de Ribes 31-03-2020 12:58

Primera jornada sense víctimes mortals pel coronavirus als hospital del Garraf i Alt Penedès. ACN

S'han donat 18 altes hospitalàries en les darreres hores a pacients infectats pel covid-19

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Després d'una de les jornades més complicades des de l'inici de la pandèmia, amb la mort de 7 persones a l'hospital de Sant Camil en 24 hores, per primer cop arriben bones notícies des dels hospitals del Garraf i l'Alt Penedès. Segons les dades facilitades des del Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf, en les darreres 24 hores no s'ha registrat cap mort entre els pacients ingressats per problemes respiratoris.

A més, s'han donat fins a 18 altes hospitalàries a persones que es trobaven ingressades pel coronavirus: 14 altes a l'hospital de Sant Camil i 4 al de l'Alt Penedès). Des de l'inici de la pandèmia, ja són més de mig centenar les persones que han donat positiu en covid-19 i que han abandonat els hospitals del Garraf i l'Alt Penedès recuperades.

Pel que fa al nombre de persones que continuen ingressades als dos centres hospitalaris, el Consorci ha informat avui que són 159 pacients a l'hospital de Sant Camil i 74 al de Vilafranca del Penedès.

26 nous positius al brot d'Igualada eleven a 586 els casos de coronavirus a la Conca d'Òdena

La Conselleria de Salut ha informat aquest dilluns a la nit que la Conca d'Òdena ha registrat en les últimes 24 hores 26 nous casos positius de coronavirus, cosa que situa la xifra total en 586. A més, cinc malalts han mort, i la xifra global del brot d'Igualada puja a 67. De tots els infectats, 152 són professionals sanitaris, els mateixos que aquest diumenge. La part positiva és que 181 ja han estat donades d'alta hospitalària, vuit en les últimes 24 hores.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon