Crisi del coronavirus

La Policia Local de Calafell denuncia 70 conductors que es desplaçaven a segones residències per Setmana Santa

ACN Calafell 04-04-2020 06:49

La Policia Local de Calafell denuncia 70 conductors que es desplaçaven a segones residències per Setmana Santa. Ajuntament de Calafell

L'alcalde Ramon Ferré crida a quedar-se a casa i respectar l'ordre de confinament

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

La Policia Local de Calafell ha denunciat a 70 conductors que es dirigien a les segones residències del municipi coincidint amb el que hauria d'haver estat l'inici de la campanya turística de Setmana Santa. En concret, els agents han aixecat 40 actes divendres i 30 més aquest dissabte. En l'operatiu, s'han tallat més de 20 accessos de la localitat amb patrulles policials a les principals entrades i s'han col·locat obstacles de formigons a carrers, que connecten amb altres municipis i a camins secundaris. L'alcalde, Ramon Ferré, ha assegurat que han fet retronar a casa els infractors i ha demanat, novament, que s'evitin els desplaçaments.

"Encara que vinguin, no poden sortir de casa. És una mica absurd que s'exposin a una multa o a estendre el contagi precisament en una zona on no tenim molta gent afectada pel virus. Demanem que no es moguin de casa", ha insistit el batlle. Els controls policials es faran cada dia de Setmana Santa fins al dilluns de Pasqua.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon