Coronavirus

ERTE pels polítics

Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia 05-04-2020 07:31

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

M’agrada la política, escolto als polítics, però és moment ara, ara toca com passa a la ciutadania, un “erte” pels polítics. Estem passant moments difícils, complicats pel coronavirus. Estem veient com des de altres sectors, segments de la societat (futbolistes, actors, empresaris, donacions particulars) fan el gest, fan el pas. Per tant els polítics no han de ser menys, i han de fer l’esforç d’aplicar-se un erte.

Un erte just per ells, que demostri sense pal·liatius “la necessitat i el compromís” vers la ciutadania. D’aquesta manera els diners dels seus salaris es podran destinar a causes més vitals, com poden ser la sanitat i les persones en condicions vulnerables.

El que no esta bé, és el cas d’Andalusia. Podemos Andalusia demanava una rebaixa en el sou dels parlamentaris i la resta de partits (PP, Vox, Cs i Psoe), no ho van secundar.

Si estaria bé, d’acord amb aquest erte, que fossin els polítics “justos i necessaris”, els que es quedessin en el congrés dels diputats (Comissió Permanent), per legislar i controlar en aquest període temporal, la situació i emergències del país.

Un erte pels polítics no és una exageració, és una demanda, que com a tot ciutadà es pot demanar perquè sigui una realitat. Els mateixos polítics amb aquest comportament ètic han de ser conscients i humans, per entendre i recolzar aquesta iniciativa, amb la finalitat de eradicar aquest virus, aquesta pandèmia.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon