Coronavirus

La guerra del coronavirus

Francesc Carafí Sant Sadurní d'Anoia 08-04-2020 10:38

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Estem davant d’un fet de tal gravetat, magnitud, que no ho veiem des de finals de la segona guerra mundial(1945). En llenguatge figuratiu és una guerra “sense sang”, però si morts. Una crisis que ens colpeja molt durament, i de conseqüències imprevisibles per la societat.

I aquesta guerra (crisis) l’hem de combatre i guanyar. Hem de ser tota la humanitat, la que es manifesti i lluiti d’una manera pacífica aquest malson que en aquests moments és molt preocupant i malefactor.

No la volem aquesta guerra, la detestem. No la tolerarem ni de bon tros. Sacseja a tota la societat, que unida i sense fissures, ni tampoc en discrepàncies entre els polítics, ha de saber i poder derrotar-la.

La guerra del coronavirus és un malson que no hauria d’haver arribat mai. Però és així la vida. Alegries, ensurts. Pros i contres. Guerres, convencions ...

Aquest virus, les i els sanitaris, estan fent un paper de nota “excel·lent”, en tots els sentits. Ens estan donant una lliçó d’humanitat, entrega, esforç, que ha de ser agraïda per totes les persones que l’han patit. Entre tots, resistirem. La guanyarem, aquesta guerra.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon