Alerta sanitària

Moren sis avis de la residència Sant Antoni de l'Arboç per símptomes compatibles amb el coronavirus

Redacció L'Arboç 09-04-2020 05:45

La residència ha dut a terme proves de test de detecció de la Covid-19 a tot els residents i el personal i 16 persones han donat positiu

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

La Residència Hospital Sant Antoni de l’Arboç ha informat aquest divendres de la mort de sis residents en les darreres setmanes i des de l'inici de la pandèmia. El centre assegura que només una de les víctimes va donar positiu per coronavirus, però que les altres cinc persones presentaven símptomes compatibles amb els de la covid-19.

Des del passat dijous, la residència ha dut a terme proves de test de detecció de la Covid-19 al 100% dels seus residents i personal i que s'han detectat 16 casos positius, molts d’ells asimptomàtics, el que ha permès fer més efectives les mesures d’aïllament implementades des d’un principi.

Des de la direcció de la residència s'ha informat que els residents positius s’han distribuït en una planta diferenciada del centre que s’ha habilitat per aïllar aquestes persones de la resta de residents que han donat un resultat negatiu. A més, s’han establert tots els protocols de treball intern per garantir l’atenció mèdica òptima a tots els residents. També s’han aplicat mesures d’aïllament per als treballadors afectats, els quals ja es troben en els respectius domicilis.

Per això, la direcció de la residència envia un missatge de tranquil·litat i serenor a les famílies i de suport a tots els residents i als treballadors: "diàriament des de la residència estem en contacte amb la Generalitat de Catalunya per implementar tots els mecanismes de seguretat i salut per a tots els nostres residents".

L’Ajuntament de l’Arboç ha dut a terme neteges de desinfecció a les instal·lacions de la residència a través dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, la UME i una empresa especialitzada.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon