Alerta sanitària

La plantilla de la residència Cugat de Vilanova organitza una sorpresa als seus avis en ple confinament

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-04-2020 12:38

La plantilla de la residència Cugat de Vilanova organitza una sorpresa als seus avis en ple confinament. EIX

El centre va decidir aillar-se el passat 10 de març i gràcies a aquesta mesura no ha tingut cap cas de coronavirus ni entre els 50 residents ni entre els 35 treballadors

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La plantilla de la residència Cugat de Vilanova i la Geltrú ha decidit organitzar una sorpresa als seus avis en ple confinament. Els treballadors d'aquesta residència han volgut endolcir d'aquesta manera uns moments tan durs d'aïllament dels seus residents i han cantat i convocat a la policia local per injectar ànim als seus avis.

El centre Cugat Residencial, ubicat al carrer de les Xarxes, va decidir aillar-se el passat 10 de març i gràcies a aquesta mesura no ha tingut cap cas de coronavirus ni entre els 50 residents ni entre els 35 treballadors: "Lluitem cada dia perquè aquesta situació continuï així, aquests dies estan sent molt durs per a tothom, però especialment per les residències", destaquen des del centre vilanoví, acreditat per la Generalitat.

La residència remarca que "el contacte amb les famílies és molt important" per als residents i que, tot i que es comuniquen diàriament amb elles utilitzant les noves tecnologies", la feina dels treballadors en aquests moments és molt important: "som part de la seva família i ells ho són de la nostra".

A la sorpresa als avis, s'ha sumat la policia local de Vilanova i la Geltrú: "han tingut el detall de venir a felicitar un dels residents que feia anys, el Manuel, un agent municipal ja jubilat, i a la Vicenta, cuinera del centre". A més, els treballadors que no tenien torn, han aprofitat per dedicar una cançó als residents per mostrar "la cara més amable de la situació que estem vivint".

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon