Desescalada del confinament

La Mancomunitat obre les deixalleries municipals a partir de divendres

Redacció Vilafranca del Penedès 06-05-2020 06:09

Els horaris d’obertura de les deixalleries seran els habituals de cada instal·lació i en podran fer ús tant els usuaris domèstics com els usuaris procedents d’activitats econòmiques

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

A partir de divendres 8 de maig les deixalleries que gestiona la Mancomunitat reobriran de nou les seves portes perquè en puguin fer ús els usuaris domèstics. Els treballadors i les persones que en facin ús hauran de complir unes estrictes mesures de seguretat i d’higiene per tal de prevenir la propagació de la Covid-19.

Aquestes instal·lacions especialitzades per a la gestió de residus, que havien restringit la seva activitat degut a la crisi sanitària de la Covid-19, tornaran a prestar servei als veïns i veïnes dels ajuntaments de l’Alt Penedès i el Garraf aquest mes de maig, en el marc de la fase inicial del procés de desconfinament.

Els horaris d’obertura de les deixalleries seran els habituals de cada instal·lació i en podran fer ús tant els usuaris domèstics com els usuaris procedents d’activitats econòmiques, si bé aquests darrers ja hi podien accedir des del passat 16 d’abril.

Es demana a la població no saturar el servei en els primers dies de funcionament i seguir les mesures de seguretat amb l’objectiu de garantir la seguretat dels usuaris així com dels treballadors:

-Dins de la deixalleria només podran accedir-hi dos usuaris alhora.
-Caldrà mantenir una distància de seguretat mínima de dos metres entre usuaris i respecte el personal de la instal·lació.
-Es recomana utilitzar guants i mascareta de protecció.
-Les persones usuàries hauran de dipositar els residus al lloc indicat seguint les instruccions del personal de la deixalleria.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon