Temporal

Una trentena d'avisos als Bombers per les fortes tempestes a la Catalunya central, el Penedès i l'àmbit metropolità

ACN La Granada 16-05-2020 06:36

Una trentena d'avisos als Bombers per les fortes tempestes a la Catalunya central, el Penedès i l'àmbit metropolità. Emergències

La C-243a s'ha tallat a la Granada per inundacions després d'un xàfec que ha deixat més de 40 litres

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

Els Bombers de la Generalitat han rebut una trentena d'avisos entre les 14 i les 17 hores per les fortes tempestes que descarreguen a la Catalunya central, el Penedès i el sud de l'àmbit metropolità. Cap de les sortides té gravetat i només destaca la caiguda d'un mur a Artés (Bages) sense més conseqüències. Els xàfecs intensos –acompanyats de calamarsa- han descarregat amb força en poblacions del Bages, l'Anoia, el Vallès Occidental, el Baix Llobregat i l'Alt Penedès. La C-243a s'ha tallat en ambdós sentits a la Granada del Penedès per inundacions després d'un xàfec que ha deixat més de 40 litres en poca estona. Altres registres destacables han estat els 26,3 litres en mitja hora de Vallirana o els 21,4 de Sabadell, també en 30 minuts.

A partir de les cinc de la tarda, les precipitacions han disminuït lleugerament de força i s'han fet més extenses al territori, segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), que preveu que les tempestes més fortes es desplacin a la Noguera, la Segarra i l'Anoia.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon