Nou festival

El Fes+Chapeau es trasllada a Sitges convertit en Re-Evoluciona, una nova proposta de música, dansa i circ

ACN/ Gemma Sánchez Sitges 03-06-2020 09:46

L'organització havia dissenyat un festival itinerant durant el confinament però Sant Pere de Ribes va denegar el permís

Uneix-te al nostre canal de Telegram https://t.me/eixdiari i rebràs tota la informació abans que ningú.

PUBLICITAT

El festival Fes+Chapeau de Sant Pere de Ribes es traslladarà aquest estiu a Sitges convertit en Re-Evoluciona, una de les primeres propostes artístiques de carrer després de la pandèmia de la covid-19. La direcció del Fes+Chapeau havia refet el festival per aquest 2020 arran de l'estat d'alarma, dissenyant diverses actuacions itinerants a places i carrers de Sant Pere de Ribes per a què el públic en gaudís des dels balcons. La proposta, però, no va rebre el vistiplau de l'Ajuntament i els organitzadors han acabat traslladant el festival a Sitges, on se celebrarà del 17 al 19 de juliol amb actuacions a l'aire lliure a La Fragata i l'Hort de Can Falç. Clara Peya, Laia Santanach i Kolectiv Lapso Circ en són els caps de cartell.

Re-Evoluciona es defineix com un "festival d'arts del moviment en risc" i gira entorn el concepte de l'equilibri, a través del qual s'oferiran set espectacles de música, dansa i circ. A l'espera de veure com evolucionen les restriccions després de la pandèmia pel que fa a esdeveniments culturals, els organitzadors ja han anunciat dues sessions de cadascun dels espectacles per tal de garantir un distanciament de seguretat entre el públic.

La programació de Re-Evoluciona arrencarà el 17 de juliol amb la pre estrena de l'espectacle 'Des-Espera' de Les Impuxibles, proposta de dansa i música de les germanes Clara i Ariadna Peya. El mateix divendres 17, als jardins de l'Hort de Can Falç actuarà Kolektiv Lapso Cirk amb 'Ovvio', Premi Zirkòlika 2019 com a Millor Espectacle de Circ de Sala.

Dissabte 18 de juliol actuaran Ricky El Profesor de Tenis, amb un xou de circ familiar, mentre el mateix dia també està previst el concert de Gerard Quintana i Xarim Aresté. Alhora, dissabte també serà el torn de La Intrusa, amb el nou espectacle de dansa 'Niágara'.

Pel que fa a la darrera jornada, diumenge 19 de juliol el Re-Evoluciona acollirà la pre estrena de 'Fil', de Madam Gaüc, i i també 'Ballant Ballàvem', de Laia Santanach, artista guanyadora del Premi de dansa Delfí Colomé 2018.

Les entrades es posaran a la venda properament a partir de 5 euros a través del portal web de Fes+Chapeau, i l'organització destaca el suport organitzatiu rebut per part de l'Ajuntament de Sitges "per poder tirar endavant el primer festival de circ i espectacles de carrer després de la covid-19 amb un cartell de gran qualitat artística".

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon