Estiu 2020

Eix Diari llança una nova edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú, amb nou disseny i format

Redacció Vilanova i la Geltrú 30-07-2020 08:21

Eix Diari llança una nova edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú, amb nou disseny i format. EIX

La setena edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú es confirma com un referent per a turistes i visitants de la capital del Garraf que ofereix des del 2014 les millors ofertes gastronòmiques i d'oci de la ciutat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Eix Diari llança una nova edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú, que estrena nou disseny i format. La setena edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú es confirma com un referent per a turistes i visitants de la capital del Garraf que ofereix des del 2014 les millors ofertes gastronòmiques i d'oci de la ciutat.

Eix Diari, amb la col·laboració de Gràfiques Ferpala i la Mireia Bertran d'Artrivity, estrena un nou disseny i maquetació de la Guia Gastronòmica amb un resultat més atractiu per al turista, molt més fàcil de consultar i amb una acurada imatge que posa en valor els millors plats i productes de cada negoci. A la renovada confiança del sector de la restauració de Vilanova i la Geltrú se suma el suport institucional de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Diputació de Barcelona que confien en aquest producte com una eina útil per al visitant i de promoció econòmica de la ciutat.

Aquesta setmana ha sortit al carrer aquesta eina que vol ajudar la reactivació del sector en el nou context socioeconòmic. Creiem que ara és més important que mai fer una aposta pels establiments locals i contribuir a que el sector de la restauració recuperari com a clients la gent del territori i el turista més proper.

Aquest producte d'Eix Diari ofereix un nou format i disseny en paper que l'orienten a la gent que viu a prop, gràcies a la distribució dels 15.000 exemplars a restaurants, hotels, càmpings, museus i comerços de la ciutat. Aquesta distribució en paper en conjunció amb la promoció digital a Eix Diari, que aquesta primavera va superar els 200.000 usuaris únics, garanteix en aquests moments la millor opció de promoció i publicitat al territori.

Descobreix el plat

Paral·lelament a la sortir al carrer de la nova Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú, Eix Diari impulsa el nou joc Descobreix el Plat. que es posarà en marxa en les properes setmanes i que ens permetrà presentar els millors plats dels restaurants de la guia amb un divertit joc que oferirà premis a tots els participants.

Cartes digitals

Eix Guia, el directori d'empreses i serveis d'Eix Diari, ha estrenat aquesta primavera les cartes digitals, una eina que té com a principal objectiu facilitar la feina dels restaurants en el nou context sanitari i com a mesura de prevenció per evitar contagis. La nova eina evita les constants desinfeccions de les cartes convencionals a les que obliga la nova situació d'emergència i permet actualitzar el contingut al restaurant de forma fàcil i àgil, i tant cops com sigui necessitari al llarg del dia. A més, el nou servei que ofereix Eix Guia mostra a la clientela dels restaurants tota la seva informació sense necessitat que s'hagi de descarregar-se una App. Només cal escanejar amb el mòbil el codi QR i s'accedirà a la teva carta i tots els seus plats i menús.

 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon