Foc forestal

Dos petits incendis a Torrelavit cremen una zona de matoll de Can Rossell i un canyar a la zona del Molí Parellada

Redacció Torrelavit 31-07-2020 02:05

Dos petits incendis a Torrelavit cremen una zona de matoll de Can Rossell i un canyar a la zona del Molí Parellada. Ajuntament de Torrelavit

El govern municipal agraeix la col·laboració ciutadana en la detecció dels focs i demana prudència en aquests dies de temperatures extremes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Dos petits incendis han cremat avui mitja hectàrea de matoll i sotabosc a Can Rossell (al camí que porta de Can Rossell a la Creu), i una petita zona de canyar a prop del Molí Parellada, a Torrelavit. El primer foc, en l’extinció del qual han participat quatre dotacions de Bombers, ha començat al voltant d’un quart de sis del matí sota un pal elèctric alhora que s’ha produït una apagada general a tot el municipi.  Ha estat un veí del poble qui ha donat l’avís al 112 i ha començat a portar aigua amb el tractor abans que arribessin els bombers.

El segon incendi, que podria haver estat provocat, ha començat al migdia en una zona de canyar, a prop del Molí Parellada, al camí del riu. En l’extinció d’aquest foc han participat una dotació de Bombers, i dos vehicles de l’ADF.

El govern municipal de Torrelavit agraeix la col·laboració ciutadana en la detecció dels incendis, i demana prudència i que s’extremin les precaucions en aquests dies de temperatures extremes.

L’Ajuntament de Torrelavit recorda que en cas de detecció d’un foc s’ha d’avisar urgentment al 112 (telèfon d’emergències) i donar la ubicació per garantir una ràpida actuació dels Bombers i ADF.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon