Tempesta

Alerta per pluges intenses durant la matinada de dilluns

ACN Vilanova i la Geltrú 02-08-2020 05:59

Alerta per pluges intenses durant la matinada de dilluns. EIX

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest xàfecs podran anar acompanyats de tempesta i localment de calamarsa

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Protecció Civil ha alertat de la previsió de pluges intenses al litoral i prelitoral central de Barcelona, especialment al Maresme, durant la propera matinada de dilluns. S'ha activat en fase de prealerta el pla Inuncat per la intensitat de pluja. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest xàfecs podran anar acompanyats de tempesta i localment de calamarsa. En el cas de Mataró, el SMC ha qualificat de 'perill alt' la situació a la comarca durant aquesta matinada . A la Selva, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Barcelonès, Baix Llobregat, Alt Penedès i Garraf el perill serà moderat.

Aquestes pluges arriben després de l'onada de calor viscuda fins aquest diumenge a gran part de Catalunya, que tot i no arribar a cap rècord sí que ha deixat temperatures de més de 40º a Ponent i a l'interior de l'Ebre.

Els termòmetres van tocar sostre divendres 31 de juliol i dissabte 1 d'agost en diversos sectors de Ponent (especialment al Segrià, les Garrigues i l'Urgell) i de l'interior de les Terres de l'Ebre. Destaquen els 41,6ºC d'Alcarràs, els 41,3ºC de Lleida-la Femosa, els 41ºC de Seròs, els 40,3ºC de Vinebre o els 40,1ºC de Tàrrega i Baldomar.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon