Estiu 2020

Sant Martí Sarroca tanca l’aparcament del castell per evitar els 'botellons'

Redacció Sant Martí Sarroca 04-08-2020 08:23

L’Ajuntament tanca l’aparcament del castell La mesura pretén fer desistir de les trobades nocturnes en aquest espai. L’Ajuntament ha decidit tancar l’

L’espai s’havia convertit en un lloc de trobades amb soroll a altes hores de la nit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha tancat l’aparcament del castell per evitar els 'botellons'. La mesura pretén posar fre a les trobades nocturnes en aquest espai.

L’Ajuntament ha decidit tancar l’aparcament auxiliar situat a l’entrada de la plaça, damunt de les Valls, que només serà operatiu en aquells moments en què sigui necessari utilitzar-lo. L’espai s’havia convertit en un lloc de trobades amb soroll a altes hores de la nit.

Segons un comunicat, el consistori intenta lluitar contra l’incivisme amb les eines que té al seu abast. La carretera del castell és de titularitat de la Diputació i s’ha demanat que col·loquin bandes reductores per evitar l’excés de velocitat: "Tot i així, el millor remei és el sentit comú de tothom i el respecte a la comunitat. Les despeses per incivisme tenen un cost elevat, que paguem entre tots i totes, amb uns recursos que es podrien aprofitar per atendre altres necessitats".

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon