Estafa

La policia de Vilafranca alerta de possibles furts a l’interior de vehicles simulant atropellaments

Redacció Vilafranca del Penedès 04-08-2020 11:49

Aquest tipus de furt es dona més a les carreteres però darrerament s’ha produït algun a les ciutats

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

La Policia Local de Vilafranca ha rebut denúncies darrerament d’algun furt a la ciutat pel procediment de distreure les víctimes simulant un accident o avisant que el vehicle porta una roda desinflada. Aquest tipus de furt es dona més a les carreteres però darrerament s’ha produït algun a les ciutats.

Es tracta de simular algun fet que faci que la persona conductora baixi del vehicle per atendre el requeriment i, en deixar el vehicle obert, es produeix el robatori de la bossa de mà que porta al seient, de qualsevol altre objecte de valor o, fins i tot, del vehicle mateix.

La Policia Local recomana que qui es trobi en una situació similar no deixi d’atendre el que pugui haver passat, però que desconfiï. Per tant, davant d’una situació similar, cal estacionar el vehicle en el lloc més proper, treure la clau del contacte i tancar el vehicle.

Si algú es troba en una situació similar, que no dubti a trucar al 112 o al telèfon de la Policia Local de Vilafranca 93 892 38 38, explicar el que ha passat per tal que una patrulla s’adreci al lloc immediatament.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon