Crisi del coronavirus

La Creu Roja recull més de 3 tones de productes d'higiene als supermercats de Cunit

Redacció Cunit 18-08-2020 09:27

La Creu Roja recull més de 3 tones de productes d'higiene als supermercats de Cunit. Ajuntament de Cunit

L’objectiu d’aquesta campanya era recollir els productes que costen més d’aconseguir per als bancs d’aliments com els bolquers i l'alimentació dels nadons

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Des de divendres 14 fins a diumenge 17 d’agost, la Creu Roja ha recollit als supermercats de Cunit uns 3.200 kg de productes de neteja, alimentació per la canalla, bolquers i altres productes d’higiene personal. L’objectiu d’aquesta campanya era recollir els productes que costen més d’aconseguir per als bancs d’aliments, encara que sovint siguin de primera necessitat. Els responsables de Creu Roja expliquen que des que va començar l’emergència sanitària de la Covid-19, encara s’ha fet més complicat.

D’aquesta manera, la Creu Roja ha volgut complementar els lots que el Rebost de Cunit reparteix entre diverses famílies del municipi l’últim dijous de cada mes. Amb la recollida de productes d’aquest cap de setmana, calculen que podran abastir fins a 160 famílies.

La regidora de Serveis Socials, Montse Cámara, expressa el seu agraïment per la tasca que fa Creu Roja, amb qui l’Ajuntament de Cunit ha col·laborat durant la pandèmia.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon