Crisi a la indústria

Malestar a CCOO per les declaracions del conseller d'Empresa sobre el tancament de Bosch a Castellet

Redacció Castellet i la Gornal 15-09-2020 09:47

El sindicat demana al conseller d’Empresa i Coneixement més rigor en les seves declaracions davant un tancament que deixa sense feina 300 persones

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

CCOO ha demanat al conseller d’Empresa i Coneixement més rigor en les seves declaracions sobre l’empresa Robert Bosch als mitjans de comunicació. El sindicat ha mostrat el seu malestar davant les respostes del conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Tremosa, a l’entrevista publicada ahir a La Vanguardia, en la qual afirma que la situació de Robert Bosch “és el cas d’un tancament anunciat fa molts anys i s’ha acordat amb els treballadors”.

Des de CCOO d’Indústria de Catalunya consideren que "aquestes declaracions a la premsa ens semblen una gran irresponsabilitat, ja que la direcció de Robert Bosch va presentar ahir un ERO d’extinció de contractes i ara tenim 30 dies de negociació per davant per intentar trobar una solució industrial per a la planta i per a les persones que hi treballen". El sindicat recorda que no s’ha acordat res amb els treballadors i treballadores i que "si el conseller té la certesa que existeix un acord amb les treballadores i treballadors de Robert Bosch, li demanem que expliqui d’on ha obtingut aquesta informació, que és del tot falsa".

CCOO lamenta profundament la incertesa i la inestabilitat generada per aquestes afirmacions del conseller a la premsa: "Catalunya necessita un teixit industrial que estigui precedit i sustentat per una veritable política industrial, que sigui coherent i permeti el desenvolupament econòmic, social i de l’ocupació al territori, i no declaracions que generen dubtes i incerteses".

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon