Diversitat Funcional

Comencen els assaigs del grup de Teatre Inclusiu de Sitges amb noves mesures de seguretat

Redacció Sitges 15-09-2020 07:50

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Aquest dimarts s’han iniciat els assaigs del taller de Teatre Inclusiu, una iniciativa de la regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat de l’Ajuntament de Sitges adreçada, principalment, a persones amb diversitat funcional i familiars i que té com a objectiu afavorir la integració, la convivència i la comunicació de persones amb diversitat funcional a través de l’art escènic.

Per tal de complir amb totes les mesures de seguretat, entre altres mesures, els responsables del taller han optat per dividir als participants en dos grups reduïts, cosa que permetrà mantenir les distàncies de seguretat.

Aquesta és la segona edició del taller, dirigit per l’actriu sitgetana Anna Barrachina i per la coreògrafa i ballarina Vero Cendoya, una edició que estava previst celebrar el curs passat i que es va haver de cancel·lar a causa de la irrupció de la pandèmia.

El curs finalitzarà el desembre, quan tindrà lloc, al Casino Prado, la representació al púbic de l’obra de teatre assajada, en commemoració del Dia Europeu de les Persones amb Diversitat Funcional.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon