Vaga indefinida

Pre-acord entre els sindicats i Saint-Gobain per desbloquejar el polígon de Bellvei

ACN Bellvei 17-09-2020 08:01

Pre-acord entre els sindicats i Saint-Gobain per desbloquejar el polígon de Bellvei. CGT

L'acostament arriba després de l'oferta del Govern i l'executiu espanyol d'ajudar econòmicament l'empresa

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Els sindicats de la fàbrica de Saint-Gobain i l'empresa han tancat aquesta matinada un pre-acord per desbloquejar el polígon de Bellvei, una situació que amenaçava de deixar sense subministrament a grans companyies automobilístiques com Seat, Ford o Mercedes. Segons ha indicat CCOO en una piulada, el pre-acord s'haurà de ratificar aquest matí a les 9h en una assemblea de treballadors. El conseller d'Empresa, Ramon Tremosa, que dimarts es va reunir amb els representats de la plantilla a l'Arboç, ha celebrat l'acostament com una "bona notícia". Govern i executiu espanyol han ofert a l'empresa suport econòmic perquè allargui un any més la seva producció.

El pre-acord ha permès la sortida de tres camions del polígon, i si es ratifica aquest matí, es desbloquejaria totalment el pas. Els treballadors estaven en vaga indefinida des de fa més d'una setmana per protestar contra l'ERO a la divisió Glass, que amenaça la feina de 122 persones.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon