Alerta sanitària

Confinen tres grups de les escoles Volerany, a Vilanova, i Montagut, a Vilafranca, a causa del coronavirus

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-09-2020 01:46

Confinen tres grups de les escoles Volerany, a Vilanova, i Montagut, a Vilafranca, a causa del coronavirus. EIX

A data d’avui, hi ha 303 grups confinats en 218 centres educatius d’arreu de Catalunya

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Les escoles Volerany, a Vilanova i la Geltrú, i Montagut, a Vilafranca del Penedès, són els primers centres educatius del territori que tenen grups confinats a causa del coronavirus. Segons informa el departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, en aquests moments hi ha dos grups del segon cicle d'infantil i primària de l'escola Montagut confinats a causa de la covid-19 i un grup a l'escola Volerany de Vilanova i la Geltrú.

El nombre de grups escolars confinats per un positiu de covid és de 303, gairebé el triple que aquest divendres, quan eren 111, segons les dades actualitzades pel Departament d'Educació. Hi ha un total de 218 centres afectats, quan divendres passat eren 87. Actualment, el 96% dels centres de Catalunya tenen la totalitat dels seus grups en funcionament. Segueixen tancades totalment la llar d'infants Petit Montessori i l'escola bressol municipal de Gràcia, totes dues a Barcelona. Per territoris, els que concentren més centres afectats es troben als serveis territorials del Maresme-Vallès Oriental (39), Catalunya Central (35), Barcelona ciutat (33) i Vallès Occidental (32).

Segons la tipologia de centres hi ha sis llars d'infants privades afectades, 43 de municipals, 104 escoles de segon cicle d'infantil i primària, 71 instituts d'ESO, batxillerat i FP, una escola d'ensenyaments artístics superiors, sis instituts escola, 60 centres concertats, una desena de centres privats i dos centres d'educació especial.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon