Festa Major 2020

Les Pubilles i els Hereus de Sitges protagonitzen un emotiu Ofici de Santa Tecla

Redacció Sitges 23-09-2020 05:25

Les Pubilles i els Hereus de Sitges protagonitzen un emotiu Ofici de Santa Tecla. Ajuntament de Sitges

El pubillatge sitgetà ha fet les ofrenes a l'Ofici, ja que no hi ha processó i les pubilles no tindran l'ocasió de portar el tabernacle de la santa

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

Les Pubilles i Hereus de Sitges, encapçalats per l’actual Pubilla de Catalunya, la sitgetana Ona Almirall, han protagonitzat una emotiva ofrena a Santa Tecla, al Solemne Ofici Concelebrat d'avui. Les representants del pubillatge i els hereus han portat fins a l'altar diferents parts del seu vestuari de pubilla o hereu, com les mitenes o la faixa, a més de flors i pròpiament el pa i el vi per a l'eucaristia.

Presidit per mossèn Josep Pauses, la celebració litúrgica en honor a la copatrona de la vila ha estat també un any excepcional per a les Pubilles i els Hereus, amb Marta Ferret i Martí Carbonell com a Pubilla i Hereu de Sitges.  La suspensió dels actes en què havien de participar, especialment la processó de Santa Tecla, una de les més emocionants per al pubillatge, ha fet que enguany les pubilles s'hagin quedat sense poder portar el tabernacle de la santa durant la processó.

La Pubilla de Catalunya, Ona Almirall, ha estat l’encarregada del parlament en el què ha destacat que “per a les pubilles sempre és un honor portar el tabernacle, però com que aquest any no és possible ens ha fet molta il·lusió que puguem fer l'ofrena a l'Ofici”.

Un cop finalitzat el Solemne Ofici Concelebrat, una traca ha posat el punt i final a una Festa Major celebrada de forma atípica i que espera el 2021 per tornar als carrers amb tota la força. 

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon