Loteries

El ‘Cuponazo’ de l’ONCE reparteix 100.000 euros a Vilafranca del Penedès

Redacció Vilafranca del Penedès 13-10-2020 12:01

El Cuponazo. ONCE

María de las Mercedes Horcajada és la venedora que va portar la sort a Vilafranca del Penedès des del punt de venda ubicat a la carretera d’Igualada

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

L’ONCE ha repartit 100.000 euros a Vilafranca del Penedès, al sorteig del ‘Cuponazo’ de divendres 9 d’octubre. María de las Mercedes Horcajada, agent venedora dels jocs responsables de l’organització, és qui va portar la sort a Vilafranca del Penedès des del punt de venda ubicat a la carretera d’Igualada, núm. 51. María de las Mercedes, persona amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE, va vendre un cupó premiat amb 100.000 euros.

Vilafranca del Penedès pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Vilanova i La Geltrú, que  presta serveis a 262 afiliats i compta amb 97 agents venedors. Enguany, l’ONCE ja ha repartit prop de 80 milions d’euros en premis a Catalunya.

El ‘Cuponazo’

El ‘Cuponazo’ de l'ONCE ofereix tots els divendres un premi major de 9 milions d'euros; sis segons premis de 100.000 euros i 134 premis de 25.000 euros a les cinc xifres del primer premi (40.000 a la modalitat XXL).

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE (www.juegosonce.es) i establiments autoritzats. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya, l’ONCE compta en l’actualitat amb una xarxa de 2.500 venedors.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon