Serveis Socials

Cubelles reprèn el servei de suport emocional per a la gent gran que se sent sola

Redacció Cubelles 15-10-2020 09:42

Cubelles reprèn el servei de suport emocional per a la gent gran que se sent sola. Ajuntament de Cubelles

Les trucades, a càrrec del personal de la regidoria de Benestar social, van començar fa una setmana amb un primer col·lectiu de 200 àvies i avis

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Cubelles ha reprès el servei de suport emocional a totes aquelles persones grans del municipi que es puguin trobar en una situació de risc de solitud. El personal municipal va iniciar el dijous 8 d’octubre les primeres 200 trucades telefòniques a veïns i veïnes ja controlades pel departament de Benestar social i, en cas de detectar alguna necessitat, les deriva al grup de voluntariat activat des del començament de la pandèmia.

L’objectiu inicial de l’acció és comprovar possibles mancances i urgències, ja siguin de tipus material o emocional, i ajudar-los a trobar una solució. La tasca dels col·laboradors de la regidoria de Gent gran pot anar des de donar-los un cop de mà per treure la brossa o fer-los-hi la compra, fins a parlar periòdicament amb aquestes persones i proporcionar-los suport emocional. La regidora de Benestar social i Gent gran, Alexandra Corvillo, ha volgut agrair el compromís i solidaritat mostrats pels membres del grup de voluntariat des de l’inici de la crisi sanitària.  

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon