Congrés regional

Les Joventuts d’Esquerra Republicana del Penedès-Anoia renoven la seva Permanent Regional

Redacció Vilafranca del Penedès 19-10-2020 09:34

Les Joventuts d’Esquerra Republicana del Penedès-Anoia renoven la seva Permanent Regional. JERC

L’equip liderat per la Laia Sueiro treballarà per fer del Jovent Republicà l’organització politico-juvenil de referència al territori.

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

PUBLICITAT

En el Congrés Regional celebrat el passat diumenge 18 d’octubre, les Joventuts d’Esquerra Republicana del Penedès-Anoia  van escollir la Permanent Regional que encapçalarà el projecte juvenil i republicà a la Vegueria del Penedès durant els pròxims dos anys. La candidatura encapçalada per la Laia Sueiro com a Portaveu, acompanyada pel Pol Kobeaga com a Secretari d’Organització, la Lisbeth Murga com a Secretària de Finances, el Gabriel Roncero com a Secretari de Comunicació, la Núria Calvet com a Secretària d’Activisme, la Queralt Ruaix com a Secretària de la Dona i Drets Socials, el Joan Mangues com a Secretari d’Acció Política i el Martí Sáez com a Secretari de Cohesió Territorial i Formació, va rebre el suport i la confiança de la militància.

Durant tot el Congrés, l’equip va destacar la importància de consolidar el projecte arreu del territori, així com fer-lo créixer en aquelles zones on encara no tenen presència, amb l’objectiu clar d’esdevenir l’organització politico-juvenil de referència pels i les joves de les quatre comarques.

També, van ser escollits els Consellers Nacionals per la regional i els representants a les Executives Comarcals d’Esquerra: Artai Borrega (Alt Penedès), Maria Fernández (Baix Penedès), Marc López (Garraf) i Victor López (Anoia).

A la cloenda, Pau Morales, Portaveu Nacional de l’organització, va destacar la importància de mantenir l’activitat política malgrat la situació sanitària actual. Tanmateix, la diputada al Parlament de Catalunya Rut Ribas, va agrair a tota la militància la feina feta i el suport rebut en tot moment al llarg dels set anys intensos, compromesos i inoblidables com a militant del Jovent Republicà, acomiadant-se així del seu darrer Congrés Regional.

PUBLICITAT

Comentaris

PUBLICITAT

PUBLICITAT

GARRAF

ALT PENEDÈS

BAIX PENEDÈS

Catalunya-Mon